Díjátadó ünnepség

 

A Debreceni Szakképzési Centrum Díjátadó ünnepségén díjazták a kiemelkedő munkát végző munkatársakat. Az ünnepségen az elismeréseket átadta és köszöntőt mondott Tirpák Zsolt kancellár és Hámori Éva főigazgató.

Az alábbi kategóriákban vehették át elismerést kollégáink:

"A Debreceni Szakképzési Centrum kiváló pedagógusa" díjban részesült: Rontó Sándor

Rontó Sándor közel 30 évet töltött el a közalkalmazotti tanári pályán. 1983-ban a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola vasútgépész szakán okleveles üzemmérnök végzettséget szerzett. 2001-ben a Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai Karán mérnöktanárnak nyilvánították. A Debreceni SZC Brassai Sámuel Műszaki Szakgimnáziumában 1989-ben kezdte meg nevelő-oktató munkáját. Példamutató elhivatottsággal és töretlen lelkesedéssel vezeti be tanítványait a szállítmányozó szakma rejtelmeibe. Gyakorló osztályfőnökként nagy odafigyeléssel egyengeti diákjai pályáját. Szakmája és iskolája iránt rendkívül elhivatott. A hosszú évek során tanítványai számára számos terepgyakorlatot szervezett, ahol a tanulók szakmai tudását bővítette, fejlesztette személyiségüket, emellett kiváló kapcsolatokat épített ki országosan elismert cégekkel. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér működése óta a kollégái számára rendszeresen szervez szakmai kirándulásokat Európa szerte. Lendületes, kiválóan felkészült oktató, az iskola valamennyi pedagógusa és diákja számíthat munkájára. Fáradhatatlanul dolgozik, hogy az új kihívásokkal teli világban tanítványainak jól hasznosítható, szakmai tudást adjon át.  Munkáját igazi hivatástudattal, lelkiismeretesen és nagy odaadással végzi. A diákokkal való kapcsolata barátságos, a szülőkkel mindig segítőkész. Tudása, terhelhetősége, szakmai munkája példaértékű.  Tevékenységét a folytonos megújulás, rugalmasság, szakmai alázat, nyitottság és empátia jellemzi.

 

"A szakképzés népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett" díjban részesült: Jenei György

Jenei György több mint 40 évet töltött el a közalkalmazotti pályán. 1988-ban kitüntetéssel végzett a miskolci Nehézipari Műszaki Egyetem Műszaki Szakoktatói Karán. A Debreceni SZC Brassai Sámuel Műszaki Szakgimnáziumában 1982 augusztusában kezdte meg nevelő-oktató munkáját, s vett részt kezdetektől az iskolában folyó szakmai munkában. Nappali és esti képzés keretében az alapozó tantárgyak tanítása mellett, éveken át sikeresen vett részt a szakmai gyakorlati tárgyak tanításában és a vizsgáztatásban. Szaktanárként, osztályfőnökként, a gépjárműtechnikai munkaközösség vezetőjeként, illetve gyakorlati oktatásvezetőként szerzett kimagasló érdemeket a hosszú évek alatt. Példamutató szorgalommal és elhivatottsággal tanította és tanítja tanítványait. Nagyon jó kapcsolatokat ápol a szakmai cégekkel, a duális partnerekkel. Külföldi tanulmányi úton megszerzett tudását intézményében kamatoztatja, ismereteit belső tudásmegosztás keretében a diákok, és a kollégák számára is átadja. Minden évben részt vesz versenyfelkészítésben, diákjai mindig dobogós helyen végeznek. Példamutató életpályája méltóvá teszi a „Szakképzés népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett” díjra.

Minden díjazottnak gratulálunk és a további munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk!

CIVISHIR

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI KÉPZÉSEK

Péchy brand tanári tanácsok 70

 

Megnézem a képzéseket